• Dior Homme Summer 2018

    Lookbook категория 30 юни 2017

    Среднощно лято

    За  да почете 10-тата годишнина на Dior Homme, Крис ван Асш разкрива в детайли майсторската изработка, с която е известен бранда. Обмислянето на детайлите и пропорциите се превръща в основна тема на мъжката лятна колекция за предстоящата 2018 година. Докато изучава конструкцията и деконструирането на класическия костюм на Диор, ван Асш създава свобода на движението и обем на дрехите.

     .

    Скроен от черна вълна, вталеният класически блейзър е обект на многобройни комбинации: като дълго лятно палто, връхна дреха без ръкави или такъв с по-дълга задна част. Класиката на мъжкия гардероб е комбинирана със свободни панталони. Мъжът Диор е този, запазил своя детски дух, тепърва  опознаващ живота на възрастен. Това си личи и по дрехите, които избира.  Елементи от университетския стил са комбинирани с класически стилни дрехи.

    .

    Вдъхновени от маслените картини  на Франсоа Бард, тъмни фигури с качулки, портрети и орхидеи, инжектирани с нюанси на синьо и жълто  се комбинират с една палирта от вермилион, бордо, камел и небесно синьо.

    .

      Цялата тази свобода на невинността, създава едно усещане за лятно настроение, в което спортното и елегантното се комбинират идеално. 

     

     

     

    Статията подготви: Христина Лозанска

   Няма открити резултати
   Няма открити резултати