• Dolce & Gabbana Ready-to-Wear Fall 2017

    Топ новини 27 февруари 2017

    Светът на модата тотално се промени след представянето на колекцията Есен/Зима Ready To Wear 2017 на Долче и Габана. Този път Доменико Долче и Стефано Габана представиха на своите гости и на цялото модно общество, един от най-големите модни преврати в историята. Ревю, включващо повече от 140 души на всякаква възраст, пол и етническа принадлежност, облечени в модните творения на дизайнерите, които сами са избрали за себе си.

    .

    Майки, дъщери, братя, сестри, двойки, дечица, актьри, певци, модни блогъри и други съвременни инфлуенсъри намериха своето място на модния подиум, създавайки едно от най-грандиозните и завладяващи ревюта в историята. За голяма радост и гордост на Българската публика, на подиума се появи и младата ни тенис звезда Григор Димитров, който, като истински професионален модел, се разходи по подиума в Милано, в изискан костюм.

    .

    „Характера на хората е от огромно значение за нас“, коментира самия Стефано Габана за своята колекция. „Съобщението, което отправя е: Приемай себе си такъв, какъвто си“.

    .

    Колекцията: Насладата да пресъздадеш Италианската култура и начин на живот в мода. Храната, веселието и уважението към ролята на Майката, всички тези неща намират своето място в новото модно вдъхновение на бранда. Основна цел на дизайнерите е да предлагат дрехи, които карат хората носейки ги да се чувстват страхотно.

    .

    Стане ли въпрос за дрехи, има нещо в колекцията на Долче и Габана, което кара всеки човек да се чувства у дома. Тя съдържа нещо повече от просто дрехи. Нещо бляскаво и в същото време, спокойно и уютно. 

     

     

     

     

    Статията подготви: Христина Лозанска

   Няма открити резултати
   Няма открити резултати