• Giambaptista Valli – Fall 2017 Haute Couture

    Колекции категория 21 юли 2017

    Истинската лоялност

    Джиамбаптиста Валли винаги е автентичен и правдоподобен, защото неговата публика е пълна със стилни жени, с шикозните майки, дъщери и сестри – „валитни”- които го обожават, обичат това, което той създава и обличат всичко, което е създал. Това не е послание за марката; Това е за личната лоялност, която лежи между дизайнера, който прави дрехите и тези, които ги носят. Това е съвсем просто, наистина - макар и в днешния свят, става все по-рядко и по-рядко, на нивото на котюр.

    .

    За своята нова колекция за есенно-зимния сезон на тази година Валли се отделя от идеята за дневните облекла и се хвърля с пълна сила към изисканите вечерни тоалети.  Балтийските рокли от тюл; Наподобяващите секси нощници рокли от коприна и шифон; И огромните пухени яки, този път доставени в различни нюанси на розово.Това затвърждава твърдението, че Вали е в бизнеса, за да прави нещата за света, в който живеят жените му.

    .

    Принтове на цветя, момичешки елементи и скъсяване на дължините, това са основните характеристики на колекцията есен-зима Висша мода на Джиамбаптиста Вали.

    .

     

     

    Автор; Христина Лозанска

   Няма открити резултати
   Няма открити резултати