• За нас

   Fashion Sense е сайт, изцяло посветен на модата и всички тенденции, новини и събития около нея. Както всички знаем няма човек, който да не дава всичко само и само да изглежда по-добре и да прави приятно впечатление на околните на работното място, пред приятели и семейство. Не е тайна, че жените обръщат повече внимание на външния си вид и, въпреки че акцентът е именно върху тях, в рубриките ще откриете материали, разказващи за мъжките и детските тенденции в модния бранш.


   Ние от FashionSense сме малък, но сплотен екип, който има огромното желание да подпомогне развитието както на модата, така и на младите дизайнери в България. Сайтът е ориентиран както към специалисти в модната сфера, така и към хора, които са любопитни да разберат повече за случващото се в тези среди.

    

   Екип

   • Теодора Коева - Моден редактор
    Антоанета Пепелджийска
    Моден редактор
    Антоанетa е на 24 години, основател на блог за мода, лайфстайл и здравословен начин на живот. Обича да пътува, да прекарва времето си с позитивни хора и да се смее. Вдъхновява я заобикалящият я свят, колоритните личности и хубавата музика.
   • Теа Бориславова - Моден редактор
    Теа Бориславова
    Моден редактор
    Теа е на 20 години, 4-ти курс специалност МОДА в Нов Български университет. Работи като "visual merchandiser" в Reserved. Обича динамиката, ненавижда монотонното ежедневие. Вдъхновява се от културата на чуждите народи.
   • Милица Стоянова - Младши моден редактор
    Милица Стоянова
    Младши моден редактор
    Милица е на 19 години и изцяло се е посветила на изкуството - млад художник и понастоящем студент по Мода в в Югозападен университет „Неофит Рилски“, тя се занимава още с любителска фотография, писане и танци, които я държат далеч от сивото ежедневие.
   • Бранимира Щилиянова - редактор красота и здраве
    Ивияна Зашева
    Редактор красота и здраве
    Ивияна е на 20 години, специалност Мода в Нов Български Университет. 
    Обича книгите, писането, изкуството и пътуванията. Вдъхновява се от музиката и природата.
     
     
     
     
     
   • Теодора Коева - Моден редактор
    Мая Колева
    Маркетинг мениджър
    Мая е на 26 години и е студент по журналистика в Нов български университет. Пристрастена е към приятните емоции и обича да пише, пътува, твори и създава...
   • Теодора Коева - Моден редактор
    Калина Стоянова
    Моден редактор
    Калина е на 19 години, специалност Мода в Нов бълграски университет. Обича изкуството, писането и танците. Интересува се от актуалните дизайнери, модни тенденции и събития.
   • Теодора Коева - Моден редактор
    Христина Лозанска
    Моден редактор
    Христина Лозанска, на 24 години, обича позитивните неща. Любител е на модата, пътуванията и малките удоволствия на живота. Писането е нейната страст.