• Zuhair Murad - Колекция Есен/Зима 2017-2018

    Топ новини 14 март 2017

    Очната линия на Франсоаз Харди, дългият бретон на Мерион Фейтфул или кукленските рокли на Бриджит Бардо – за Колекция Есен/Зима 2017-2018, модната къща на Зухаир Мурад черпи своето вдъхновение от времената на 60-те години, въплъщаващи женственост и стил. Дрехите излъчват свобода и младежки дух, придавайки на визиите от онова време нов и съвременен облик.

    Всяко едно облекло е изработено с най-доброто качество, предназначено за жена, чийто ритъм на живот препуска усилено. Мини рокля, украсена с пайети, превръща един дизайн в дреха, която е подходяща за дневна и за вечерна визия. Друга комбинация от жилетка от туид и подобни къси панталонки, е съчетана с блузка, украсена с панделка.

    Костюм от тартан, допълнен от нежни къдри, е комбиниран от широки плисирани панталони и сандали на висок ток, тип Мери-Джейн. Този чар изпълва с чувственост шивашките икони за мъжко облекло. Пуловери от ангорска вълна, палта от козина, износени, опасани, или ботуши от змиорка: тези дизайни са предназначени за една модерна колекция, вплетена в неувяхващата палитра на бялото, черното, тъмночервеното и розовото. Играейки си с установените правила, с един безгрижен, но и изтънчен маниер, Зухаир Мурад заявява своята луксозна и модна независимост. 

     

    Статията подготви: Денислава Златанова

    Снимки и прес информация: Zuhair Murad @ Paris

   Няма открити резултати
   Няма открити резултати